top of page

Selskaber & Private dining

 

Vælg Paté Paté restaurant til dit næste arrangement, hvis du er til afslappet og tilbagelænet stemning, fantastisk atmosfære, et køkken af international standard, det vildeste vinkort og et personale med masser af kærlighed til mad & vin.

Vi har også to private spisestuer, en med plads til op til 20 personer og en med plads til op til 30 personer. Dette kan åbnes op til at rumme 50 personer privat. Det perfekte sted til private dining i Kødbyen.

For selskaber på 10 gæster eller flere, kan vi tilbyde en af følgende menuer, der består af 3 serveringer der serveres family style: 

 

Frokostudgaven Chef's Choice menu 385,- pr. pers.

Se selskabsmenu for frokost ved at klikke her

Chef's Choice menu 445,- pr. pers.

Se selskabsmenu ved at klikke her

Kontakt os for at høre mere eller reservere dit næste arrangement på booking system.

Har I spørgsmål er i også velkomne til at kontakte os på

+45 39 69 55 57

Vi fanges bedst mandag - torsdag mellem 12:00-16:00

Anbefalinger

"Jeres håndtering fra start til slut var så fed en oplevelse - ved booking og mails hurtigt tilbage på spørgsmål var bare i top - Alle der betjente os var søde og venlige og vi følte os bare velkomne .. sikke et personale.... 20 stjerner herfra .... og maden ..sikke en optur - outstanding til den pris ... tusind tak for en dejlig oplevelse.. Og hende der var allergiker som skulle have lidt anerledes betjening kørte bare ... proff servering så godt ... tak"

Gæst

bottom of page